Tagság

 

A Magyar Analitikus Pszichológiai Egyesület korábbi néven C. G. Jung Komplex-pszichoterápiás Egyesület Carl Gustav Jung (1875-1961) nevéhez fűződő mélylélektani irányzat tudományos igényű magyarországi képviseletét tűzte ki céljául.  Egyesületünk a Magyar Pszichiátriai Társaság és az Európai Pszichoterápiás Társaság tagjaként a pszichoterápiás képzésen belül a jungi analitikus pszichológia módszerspecifikus képzőhelye.

A MAPE egyesületi tagságot ajánljuk mindazok számára, akik a jungi analitikus pszichológia és pszichoterápia iránt érdeklődnek és támogatják az egyesület célkitűzéseit. Egyesületünk rendes tagjai lehetnek pszichológusok, orvosok és azok a nem pszichológus vagy orvosi diplomával rendelkező szakemberek is, akik sikeresen elvégzik az „Analitikus pszichológia alapjai” című 4 féléves jungi analitikus elméleti alapképzést. 

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését.


Jelentkezni az alábbi belépési nyilatkozat letöltésével majd a kinyomtatott és kitöltött nyilatkozatot kérjük levélben aláírva küldje el az egyesület címére: 1012 Budapest, Várfok u. 7-9. I./2.

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban kérdése merül fel, az info@cgjung.hu e-mail címen szívesen válaszolunk feltett kérdéseire.